Radio România Cultural deschide, iniţial, trei zone de tranzit (crossing zones) pentru cărţile Bookcrossing.

Acestea sunt:

- Metroul Bucureşti, in special statiile Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Victoriei, Izvor, Grozăveşti, Politehnica, Eroilor (RRC);
- RATB, în special linia studenţească 601 (RRC);
- Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian".

Zone de tranzit deschise de utilizatori:

- Multigalaxy - Fabrica de Glucoza, nr. 11G;
- Piata Minis Totan - Lucretiu Patrascanu Nr 1 YELLOW CLUB.
- Liceul Dante Alighieri - Bucureşti
- Kafka - Miron Costin nr 3, Timisoara

În lunile care urmează, Radio România Cultural va deschide noi zone de tranzit în Bucureşti, la a căror lansare va organiza evenimente culturale şi va pune în circulaţie noi cărţi Bookcrossing. Lansările vor fi anunţate pe site-ul proiectului şi în emisiunile RRC. Zonele marcate (RRC) desemnează actori culturali sau instituţii care sunt parteneri în proiect.

Cititorii Bookcrossing şi ascultătorii Radio România Cultural sunt invitaţi să deschidă, la rândul lor, propriile zone de tranzit. Singura limită e imaginaţia dvs. Vă recomandăm să alegeţi, totuşi, locuri în care oamenii încetinesc, au timp să privească în jurul lor şi să observe o carte. Un parc, un autobuz sau o cafenea sunt locuri ideale pentru a deveni zone de tranzit Bookcrossing.

Pentru a deschide o zonă de tranzit:

- Lansaţi cel puţin o carte Bookcrossing în zona aleasă de dvs; pot fi cărţi noi, puse în circulaţie de dvs, sau cărţi pe care le-aţi cules din circuit;
- Anunţaţi lansarea cărţii/a cărţilor completând formularul din meniul „Lansează o carte”;

Deschideţi zona de tranzit, completând formularul de mai jos (informaţiile vor fi vizibile doar pentru administratorii site-ului):


Lansari recente

Carti

Vizitatori

Un produs Blogger.